Great Britain Flag

dimecres, 23 de desembre del 2015

Classbadges

Bon dia xics! Com esteu?

Aquesta setmana estem veient moltes aplicacions noves a classe.

Espere que estigueu disfrutant i que vos estiga agradant!

En aquest cas parlaré de l’ultima plataforma que hem d’utilitzar: Classbadges.

Com ja haveu vist, en aquesta aplicació he creat unes insígnies per a recompensar el vostre treball, esforç i actitud.

Les insígnies que he creat per a vosaltres són les següents:
  •           Vocabulari
  •           L’expressió oral
  •         L’escriptura
  •           La lectura
  •           Escoltar
  •           L’actitud
  •          Els deures

Ací les teniu.

A continuació, vos explique les tasques que heu de fer per a aconseguir aquestes insígnies.

Tasca 1: Completa els espais i contesta a les preguntes de la cançó Love is in the air que estem escoltant durant aquesta unitat. Amb aquesta tasca obtindreu les insígnies: vocabulari, l’escriptura i escoltar. Love is in the air

Tasca 2: L’últim dia d’aquesta unitat cantarem tots junts aquesta cançó i ens gravarem. Per tant, és molt important que assageu la pronunciació, ja que amb aquesta activitat avaluaré l’expressió oral.

Tasca 3: Per parelles heu de cercar una història de Sant Valentí que vos agrade o que vos resulte interessant; després les llegirem durant aquesta setmana a classe. En aquest cas, és molt important la lectura, la pronunciació i l’actitud amb el company.

Tasca 4: El termini és fins que acabe la setmana. Amb aquesta tasca avaluaré la insígnia dels deures.

Ànim! 

dimarts, 22 de desembre del 2015

GroupBoard

Hola xics!

Com esteu?

Hui vull parlar-vos de l’aplicació GroupBoard.

Qui se’n recorda de com l’anomenàvem nosaltres?

Sí, Pissarra digital col•laborativa.

Després de presentar-vos-la i de parlar un poc d’ella, vam crear grups de màxim 5 persones. Una vegada creats els grups, cadascú de vosaltres amb ordinadors, tabletes i Ipads vam estar treballant amb Groupboard (pissarra en grup).

En primer lloc, recorde que vam estar practicant la gramàtica i el vocabulari d’aquesta unitat. Per exemple, per a treballar el vocabulari jo vos mostrava una imatge i cadascú en el seu dispositiu havia d’escriure el nom d’aqueixa imatge.

Amb la gramàtica vam fer alguna activitat pareguda. Per a repassar el Present Simple i Present Continuous, jo vos deia una frase i vosaltres, individualment, l’havíeu de completar amb el temps verbal corresponent.

La veritat és que va ser molt divertit! Aquell dia tots vam aprendre molt.

Finalment, vam crear postals per a San Valentí. En aquest cas diferents a les que havíem estat fent, perquè aquestes eren amb la pissarra digital col•laborativa i en grup. Podíem fer-les de dues maneres: fer-les completament, o posar una imatge de fons i decorar-la amb una frase. Ací teniu un exemple.









Com heu vist estan totes les postals penjades a classe i, com sabeu, el dia que acabem aquesta unitat repartirem totes les postals que esteu fent; sí, aqueixes que ara estan a la caixa roja. D’aquesta manera, tots haurem felicitat San Valentí a totes les persones que estimem. 

Enhorabona per aquest treball!

dilluns, 21 de desembre del 2015

Socrative

Bon dia alumnes!

Aquests últims dies hem estat utilitzant una aplicació que vos ha agradat molt, ja que podíeu dur a classe qualsevol dispositiu que poguera navegar com ara: Ipad, mòbils, tabletes, ordinadors, etc.

Algú de vosaltres recorda com s’anomena aquesta aplicació?

Sí. S’anomena Socrative, i ens permet que la classe siga més interactiva.






Amb aquesta ferramenta he creat una classe amb un codi. Si algú de vosaltres no està dins d’aquesta classe que m’ho diga el pròxim dia.  Amb Socrative vosaltres heu fet diferents activitats. Per exemple, heu fet activitats de Multiple choice, true/false i short answer. Per mitjà d’aquestes activitats jo veia les vostres respostes i el vostre progrés.

Una de les activitats que hem sembla molt interessant és: Exit Ticket Quiz. Aquesta activitat consisteix a respondre unes preguntes molt fàcils.

Ací teniu un exemple perquè ho vegeu, ja que nosaltres ho farem els pròxims dies.

Preguntes Helena
Preguntes Luis

A continuació, vos mostraré un document Excel perquè vegeu com m’apareixerien a mi les vostres respostes.



Segur que vos agrada a vosaltres també!

Com ja vos he dit, els pròxims dies tornarem a fer una altra classe interactiva i descobrireu noves activitats amb aquesta i altres aplicacions.

Ànim!

dissabte, 19 de desembre del 2015

ClassDojo

Hola xics! Com aneu?

Hui vull parlar-vos d’una aplicació que ja estem usant a classe. Aquesta no és una altra que ClassDojo. 

Com ja sabeu, en aquesta ferramenta està registrat el vostre comportament i anireu guanyant o perdent punts depenent de la vostra actitud a classe. Com ja heu vist, els punts els adquiriu mitjançant feedbacks que poden ser positius o negatius.

A continuació vos recordaré quins són els feedbacks positius perquè els tingueu en compte.
  •           Ajudar els altres
  •           Fer les tasques proposades
  •           Participar
  •           Ser perseverant  (ser constant)
  •          Treballar dur
  •          Treballar en equip.

Per altra banda, els feedbacks negatius són:
  •           Faltar al respecte
  •           Parlar quan no deus
  •           No seguir l’activitat
  •           No fer els deures
  •           No preparar-se

A més, aquesta aplicació ens permet que els pares també sàpiguen com vos comporteu. Per això, ací vos deixe les invitacions d’uns alumnes que me l’han que tornar firmada pels pares com a que ho han vist i saben quina és la seua contrasenya per a entrar a l’aplicació. 

Invitació als pares


Per últim, vos mostraré, perquè vos feu una idea, com està sent el vostre comportament durant aquesta setmana. He esborrat el nom perquè no sapigueu quin es el percentatge que té cadascú de vosaltres i evitar discussions.

 Ànim i a seguir treballant!

divendres, 18 de desembre del 2015

Recordatori

Hola alumnes! Com esteu?

Hui és convenient que realitzeu un recordatori d’un temps verbal que estem utilitzant molt durant tot el curs. Em referisc al Present Simple.

Sé que aquest temps verbal ja l’heu aprés en cursos anteriors i que molts de vosaltres ja el sabeu, però no estaria malament recordar-lo, ja que el seguireu utilitzant en cursos posteriors i heu de tindre’n clar l’ús. 

A més, en aquesta unitat didàctica heu de fer algunes activitats on vos serà de molta utilitat aquest recordatori. Per exemple, hi ha una activitat on heu d’escriure sobre la vostra rutina.

Què feu habitualment?

Per a redactar tot allò que feu cada dia és fonamental utilitzar el Present Simple. 



Com veieu en aquesta captura de pantalla teniu com cal formar les frases positives, negatives i les preguntes. També vos he afegit alguns comentaris que és important que tingueu en compte. Per exemple, quan formem les frases positives al verb de la 3a persona del singular li afegim -s/-es/-ies. Però, si la frase és negativa o és una pregunta no li afegim res al verb.

De tota manera, si algú té algun dubte respecte aquest tema, demà ho veurem a classe i ho repassarem.

Recordeu que ací estic per al que necessiteu.

Molts ànims!

dijous, 17 de desembre del 2015

Edmodo

Hola xics! Com esteu?

Hui vull parlar-vos d’una plataforma que s’anomena Edmodo. Aquesta aplicació és molt útil ja que podem compartir molta informació a través d’internet.

Imagine que tothom haurà vist el grup «Alumnes cinqué de primària» que he creat amb vosaltres perquè puguem comunicar-nos. En primer lloc, vos he posat un comentari en el qual vos done la benvinguda a Edmodo y vos explique els continguts que treballarem amb aquesta plataforma. També veureu quatres propostes: un qüestionari, una prova, una enquesta i una tasca. A més, vos recorde la data final per al lliurament de les invitacions. Per suposat, tot el que veureu a Edmodo estarà relacionat amb l’assignatura d’anglés i, concretament, amb la Unitat didàctica 9 que estem treballant actualment a classe.

Si algun de vosaltres no ha sigut convidat al grup que m’ho diga, ja siga per correu electrònic o a classe. També podeu entrar amb aquesta contrasenya que és el codi del grup: hw45nj.

Per a aquells que encara no heu entrat ací teniu un enllaç, però recordeu que heu d’entrar amb el vostre compte. 


Més endavant vos avisaré amb les dates dels exàmens i pròxims treballs perquè tots estigueu alerta.

Espere que vos agrade molt aquesta aplicació ja que pense que és molt interessant per a tots i ens permet estar en contacte durant el curs a través d’internet.

Molts ànims i a seguir treballant!