Great Britain Flag

dijous, 17 de desembre del 2015

Edmodo

Hola xics! Com esteu?

Hui vull parlar-vos d’una plataforma que s’anomena Edmodo. Aquesta aplicació és molt útil ja que podem compartir molta informació a través d’internet.

Imagine que tothom haurà vist el grup «Alumnes cinqué de primària» que he creat amb vosaltres perquè puguem comunicar-nos. En primer lloc, vos he posat un comentari en el qual vos done la benvinguda a Edmodo y vos explique els continguts que treballarem amb aquesta plataforma. També veureu quatres propostes: un qüestionari, una prova, una enquesta i una tasca. A més, vos recorde la data final per al lliurament de les invitacions. Per suposat, tot el que veureu a Edmodo estarà relacionat amb l’assignatura d’anglés i, concretament, amb la Unitat didàctica 9 que estem treballant actualment a classe.

Si algun de vosaltres no ha sigut convidat al grup que m’ho diga, ja siga per correu electrònic o a classe. També podeu entrar amb aquesta contrasenya que és el codi del grup: hw45nj.

Per a aquells que encara no heu entrat ací teniu un enllaç, però recordeu que heu d’entrar amb el vostre compte. 


Més endavant vos avisaré amb les dates dels exàmens i pròxims treballs perquè tots estigueu alerta.

Espere que vos agrade molt aquesta aplicació ja que pense que és molt interessant per a tots i ens permet estar en contacte durant el curs a través d’internet.

Molts ànims i a seguir treballant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada