Great Britain Flag

dimarts, 22 de desembre del 2015

GroupBoard

Hola xics!

Com esteu?

Hui vull parlar-vos de l’aplicació GroupBoard.

Qui se’n recorda de com l’anomenàvem nosaltres?

Sí, Pissarra digital col•laborativa.

Després de presentar-vos-la i de parlar un poc d’ella, vam crear grups de màxim 5 persones. Una vegada creats els grups, cadascú de vosaltres amb ordinadors, tabletes i Ipads vam estar treballant amb Groupboard (pissarra en grup).

En primer lloc, recorde que vam estar practicant la gramàtica i el vocabulari d’aquesta unitat. Per exemple, per a treballar el vocabulari jo vos mostrava una imatge i cadascú en el seu dispositiu havia d’escriure el nom d’aqueixa imatge.

Amb la gramàtica vam fer alguna activitat pareguda. Per a repassar el Present Simple i Present Continuous, jo vos deia una frase i vosaltres, individualment, l’havíeu de completar amb el temps verbal corresponent.

La veritat és que va ser molt divertit! Aquell dia tots vam aprendre molt.

Finalment, vam crear postals per a San Valentí. En aquest cas diferents a les que havíem estat fent, perquè aquestes eren amb la pissarra digital col•laborativa i en grup. Podíem fer-les de dues maneres: fer-les completament, o posar una imatge de fons i decorar-la amb una frase. Ací teniu un exemple.









Com heu vist estan totes les postals penjades a classe i, com sabeu, el dia que acabem aquesta unitat repartirem totes les postals que esteu fent; sí, aqueixes que ara estan a la caixa roja. D’aquesta manera, tots haurem felicitat San Valentí a totes les persones que estimem. 

Enhorabona per aquest treball!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada