Great Britain Flag

divendres, 20 de novembre del 2015

Pel·lícules San Valentí

Bon dia xics!

Quan vulgueu desconnectar o fer alguna cosa diferent a la que esteu fent, què vos pareix veure una pel·lícula? Havia pensat de veure-la en anglés. Així, al mateix temps que fem una activitat diferent, també aprenem anglés.

Aquest és el repte per a aquest cap de setmana. Ací teniu algunes pel·lícules. Segur que vos agradaran.
  • Love story: conta la història d’amor de dos universitaris de Harvard que pertanyen a classes socials diferents. Ell és fill d’un poderós banquer, mentre que el pare d’ella és un humil emigrant italià. A pesar d’això, s’enamoren, però una malaltia els enfrontarà a una cosa molt més greu que les seues diferències socials.
  • Up: una comèdia que tracta sobre un venedor de globus de 78 anys, que finalment aconsegueix dur a terme el somni de la seua vida a l’enganxar mils de globus a la seua casa i eixir volant cap a Sud-Amèrica. Però, descobreix massa tard que el seu major malson se n’ha anat amb ell: un optimista explorador de 8 anys que li diuen Russell.

  • Inside Out: Riley és una xica que disfruta o pateix tota classe de sentiments. Encara que la seua vida ha estat marcada per l’alegria, també es veu afectada per altres tipus d’emocions. El que Riley no entén molt bé és per quin motiu he d'existir la tristesa en la seua vida. Una sèrie d’esdeveniments faran que l’alegria i la tristesa es mesclen en una perillosa aventura que canviaran el món de Riley.
Dilluns comentem en clase.

Happy Saint Valentine’s weekend! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada