Great Britain Flag

diumenge, 8 de novembre del 2015

Per què utilitzem les xarxes socials en l’educació?

 

Hola xics!
Estareu preguntant-vos per què estem utilitzant tant les xarxes socials a classe. Doncs vaig a intentar explicar-vos-ho.
Les xarxes socials presenten moltes funcionalitats però en l’educació ens ajuden molt a relacionar-nos i a comunicar-nos ja siga entre vosaltres, entre els professors o entre professors i vosaltres. També, us obri un camp d’informació gegant amb el qual podeu aprendre d’una manera increïble i molt interessant, veient vídeos, compartint informació i escoltant diferents punts de vista, etc. A més, estic convençuda que molts de vosaltres (o tots) les utilitzeu a casa. Doncs, per què no utilitzar-les a l’escola?
Açò en el futur estarà més present encara, ja que s’ha convertit en un fenomen que avança molt ràpidament i que està canviant el món. Com tota novetat, té avantatges però, també inconvenients. Per exemple, poden produir addicció i també donar suport a noves formes d’assetjament. Per tant, em d’estar alerta.
Què us sembla si, per grups, creeu un "fotoblog" o "videoblog" relacionat amb aquesta unitat? D’aquesta manera podreu exposar moltes imatges o vídeos que us agraden o que considereu interessants. Finalment, podem veure què ha creat cada grup, en què s’han centrat més o com ho han fet. Endavant?
Ànim i a treballar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada